پاورپوینت مطالعات و معرفی شهرستان قزوین دارای 23 اسلاید تکمیل شده با تمامی توضیحات و مطالب مربوطه می باشد که در وب سایت معماری نوین پروژه موجود می باشد. کاوش ها و یافته های باستان شناسی در دشت قزوین، نشانگر مرحله یکجانشینی و کشاورزی در هزاره هفتم قبل از میلاد و برخورداری ساکنان آن از صنایع اولیه و نظام اجتماعی است. منازل مسکونی، معبد، کارگاه های صنعتی، اشیای زینتی، مجسمه ها، انبارهای غلات و… از تمدن دیر پای مردمان این ناحیه در هزاران سال پیش حکایت دارند. فروشگاه معماری نوین پروژه تخصصی ترین وب سایت معماری ارائه دهنده پروژه تمامی دروس دانشگاهی و پایان نامه های معماری در ایران می باشد.
فهرست مطالب
- مطالعات محیطی و بررسی مکانی طرح
- مطالعات استان قزوین
- تاریخ استان قزوین
- جمعیت و تراکم استان قزوین
- اقوام استان قزوین
- ویژگی های اقلیمی استان
- انواع آب و هوا در استان قزوین
- استان قزوین
- پیشینه تاریخی و علل گسترش
- وجه تسمیه
- ویژگی های اقلیمی
- درجه حرارت
- میزان بارش
- دمای هوا
- بررسی ویژگی های فرهنگی و اقتصادی موقعیت فرهنگی
- موقعیت اقتصادی
متن پاورپوینت مطالعات و معرفی شهرستان قزوین
استان قزوین با مساحتی معادل 15623 کیلومتر مربع در حوزه ی مرکزی ایران بین 48 درجه و 44 دقیقه تا 50 درجه و 51 دقیقه طول شرقی از نصف النهار گرینویچ و 35 درجه 24 دقیقه تا 36 دقیقه تا 36 درجه و 48 دقیقه عرض شمالی نسبت به خط استوا قراردارد. این استان از سمت شمال به استانهای گیلان و مازندران ، از غرب به استانهای زنجان و همدان، از سمت جنوب به استان مرکزی و از سمت شرق به استان تهران محدود می باشد. این استان در دامنه جنوبی رشته کوههای البرز واقع شده که به دلیل داشتن ارتفاعات متعدد و بارندگی های متوسط از نقاط معتدل کشور به شمار می آید.
اقوام استان قزوین
استان قزوین نیز بدلیل قرار گرفتن درمجاورت پایتخت و همچنین استانهای دارای اقوام و طوایف، ازتنوع قومی و طایفه ای بالایی برخودار است.دریک نگاه اجمالی می توان به وجود اقوام و طوایف فارس، تات، ترک ،کرد، لر، و طایفه مراقی و رومانو دراستان قزوین اشاره نمود . بررسی اقوام و طوایف موجود درکشور از جهات مختلف دارای اهمیت است. یکی از علل اهمیت بررسی اقوام دراستانهای مرزی به جهت همخوانی زبانی،تاریخی و فرهنگی اقوام و طوایف آنها با کشورهای همسایه است، که از حیث امنیتی از اهمیت بالایی برخوردار است.
وجه تسمیه
کهن ترین سند درباره نام ” قزوین” نوشته ” قداثر بن جود” است که در نیمه دوم سده سوم ه. ق می زیست. نام قزوین به فارسی”کشوین” خوانده می شد. کتاب “فتوح البلدان” نیز آن را “کشوین” یاد می کند. حمدالله مستوفی مورخ پر آوازه قرن هشتم ه.ق نیز از این شهر، تحت عنوان “کشوین” نام می برد که بعدها عرب ها آن را معرب کرده و قزوین نامیده اند.
موقعیت فرهنگی
به گواهی تاریخ، این سرزمین همواره خاستــگاه دانشمنــدان ، اندیشــه ورزان و هنرورانی بوده که نام هر یک از آنان بر تارک فرهنگ ایران اسلامی درخشنده است. بزرگان و نام آورانشی همچون : ابوعبدا.. قزوینی، ابومحمد عبدا.. بن عمران بن شاپور، داودبن سلیمان بن غازی و غیره نشان از اعتبار حوزه های علمی ـ فرهنگی قزوین دارد. هم اینک نیز استقرار دانشگاه بزرگ و بین المللی امام خمینی ( ره)، علوم پزشکی، کار، پیام نور، آزاد و مجتمع های آموزشی دیگر مهر تاییدی بر شایستگی ها و توانایی های فرهنگی این خطّه از ایران عزیز است
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.