مهمترین عامل شکل گیری در ساختمان بررسی و تاثیر اقلیم می باشد که تاثیر بسزایی در شکل گیری ساختمان دارد. با توجه به متنوع بودن اقلیم مخصوصا در مناطق مختلف ایران نمی توان تاثیر آن را نادیده گرفت. با بررسی های انجام شده تاثیرات اقلیم بر ساختمان را به طور کامل برای شما در این پاورپوینت شرح داده ایم. فروشگاه معماری نوین پروژه تخصصی ترین وب سایت معماری برای شما پاوروینتی کامل تحت عنوان پاورپوینت بررسی اقلیم و ساختمان را در 45 اسلاید (قابل ویرایش) آماده و ارائه کرده است. در این پاورپوینت عوامل موثر و نقش اقلیم بر ساختمان را به طور کامل مورد بررسی قرار داده ایم.
فهرست مطالب:
- تاثیرتابش آفتاب بر سطوح مختلف
- زاویه سطوح مورد تابش
- جهت سطوح مورد تابش
- تابش آفتاب و انرژی حاصل از آن
- سطوح قائم
- سطوح افقی
- سطوح شیبدار
- رنگ سطوح مورد تابش
- بافت سطوح مورد تابش
- تاثیر تابش آفتاب در حرارت داخلی ساختمان
- ظرفیت حرارتی
- مقاومت حرارتی
- عایق ها و انواع آن
- تابش آفتاب بر روی انواع بام
- بام های یکپارچه
- تاثیر رنگ سطح خارجی
- سایبان داخلی
- سایبان طبیعی
- سایه بان ثابت
- سایه بان متحرک
- تاثیر رطوبت بر ساختمان
- آسیب هایی که رطوبت به ساختمان وارد می کند
- علل نفوذ رطوبت به ساختمان
- تهویه در ساختمان
- کنترل جهت و سرعت باد
- باد شکن
تاثیر تابش آفتاب در حرارت داخلی ساختمان:
سقف و دیوارهای جانبی ساختمان , فضای داخلی آن را از محیط اطرافش جدا می سازد و بدین طریق از تاثیر مستقیم عناصر اقلیمی مانند دما و رطوبت هوا، باد، تابش آفتاب، برف و باران بر فضای داخلی آن جلوگیری می کند. ولی در هر صورت هر یک از این عوامل از طریق تاثیر بر جداره های خارجی ساختمان ،هوای داخلی آن را تحت تاثیر قرار می دهند. به طور کلی انتقال حرارت ممکن است به چهار صورت: رسانش (هدایت)، همرفت (جابه جایی)، تابش و تبخیر صورت گیرد .
مقاومت حرارتی
برای مقاومت حرارتی دیوارها و سقف حد مطلوبی وجود دارد بدین معنی که افزایش مقاومت حرارتی بیش از این حد تاثیر چندانی در کنترل و تعدیل شرایط حرارتی هوای داخل ندارد.به عبارت دیگر تاثیر افزایش مقاومت حرارتی در صرفه جویی انرژی به صورت تصاعد نزولی است. در مناطقی که تغییرات فصلی و روزانه دمای هوا بسیار زیاد است استفاده از ظرفیت و مقاومت حرارتی بالا ضروری است. با متراکم کردن مصالح ضریب رسانش حرارتی بیشتر می شود یعنی مقاومت حرارتی کاهش می یابد. بنابراین افزایش ظرفیت حرارتی از طریق افزایش تراکم مصالح یعنی افزایش وزن مخصوص با کاهش مقاومت حرارتی همراه است. بنابراین هرگاه به ضخامت حرارتی بالا نیاز باشد بهتر است به ضخامت دیوار افزوده شود به این ترتیب مقاومت حرارتی نیز افزایش می یابد.
عایق ها:
عایق سیستم مرکبی است که انتقال گرما را از محیطی به محیط دیگر به طور موثر کاهش می دهد .در مواردی عایق حرارت می تواند علاوه بر کاهش انتقال حرارت توانایی های دیگری نیز مانند باربری، صدابندی و… داشته باشد با عایق کاری کامل روی بام می توان 35 تا 45 درصد در مخارج گرم و سرد کردن صرفه جویی نمود. عایق کاری دیوارهای خارجی مصرف انرژی را در حدود 15 درصد کاهش می دهد.
انواع عایق ها:
عایق ها عملکردها و خواص گوناگونی دارند که به طور خلاصه عبارتند از:
- کمک به ذخیره انرژی
- کنترل انتقال حرارت
- کنترل درجه حرارت
- جلوگیری از یخ زدن
- برخی از عایق ها نور را منعکس می کنند و برخی از نفوذ رطوبت جلوگیری می کنند.
فروشگاه معماری نوین پروژه تخصصی ترین وب سایت معماری آماده ارائه خدمات در حوزه پروژه معماری، پاورپوینت معماری (تمامی دروس معماری)، رساله های معماری، فیلم آموزشی معماری و … می باشد تا دانشجویان رشته معماری را همراهی و راهنمایی کنند.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.