پاورپوینت معماری ظرفیت حرارتی مصالح در 45 اسلاید به برسی ویژگی های مصلاح ساختمان و دیوار ترومپ میپردازد که در فروشگاه معماری نوین پروژه موجود می باشد. گرمای ویژه مصالح انرژی که هر پوند ماده میگیرد تا دمای آن یک درجه فارنهایت افزایش پیدا کند. دیوار ذخیره ساز حرارتی/ درهنگام شب، دمای سطح جذب کننده دیوار و لایه های مجاور آن به پایین تراز دمای هوای اتاق سقوط می کند.این امر باعث می شود که با متراکم تر شدن هوای سرد در فضای شیشه ای، هوای سرد از پایین وارد فضای خانه شده و هوای گرم از دریچۀ بالا وارد محفظۀ بین دیوار و شیشه می شود. لذا عملی ترین شیوه کنترل منافذ ، صفحه ای سبک وزن است که روی منفذ بالایی دیوار ترومب لحاظ می شود. فروشگاه معماری نوین پروژه تخصصی ترین وب سایت معماری ارائه دهنده پروژه تمامی دروس دانشگاهی و پایان نامه های معماری در ایران می باشد.
فهرست مطالب
- انتقال حرارت
- انتقال حرارت از جداره های مختلف
- تاثیر رنگ در جداره ها
- ظرفيت حرارتی
- مقاومت حرارتی
- انتقال حرارت
- پل های حرارتی
- دیوار ترومپ
- دیوار ذخیره ساز حرارتی
- جرم حرارتی
- ديوار ترومبي جرمي
- دیوار آبی
- طرز قرار گیری مخزن های آبی
- محاسن دیوار ترومپ
- معایب دیوار ترومپ
- فضای خورشیدی
- اصول طراحی فضای خورشیدی
- چرخه جابجایی هوا
- سیستم های مرکب
- نمونه خانه خورشیدی در یزد (طراح دکتر آیت اللهی)
- برخی استفاده های نانو در مصالح ساختمانی
- مواد حائل حرارت (مواد تغییر فازدهنده)
- نانو بتن هوشمند گرمازا
- نانو مواد تغییر فاز دهنده
- منابع
متن پاورپوینت معماری ظرفیت حرارتی مصالح
یکی از روش های جالبی که طی سالیان اخیر مطرح شده ، استفاده از حائل های حرارتی است که مبتنی بر ( تغییر فاز ) مستقل از دما در مواد عمل می کنند. تغییر فاز یعنی تغییر ماده از یک حالت به حالت دیگر است. بطور کلی از پدیده تغییر فاز مواد می توان بطور تکرار شونده و به روش های گوناگون بمنظور کنترل حرارت محیط استفاده کرد. برای مثال مواد تغییر فاز دهنده به شکل میکرو کپسول (که بطور ذاتی دارای گرمای نهان ذوب زیادی هستند.) را می توان بصورت نهفته در بافت منسوجات گران قیمتی که در محیط هایبسیار سرد استفاده می شوند (مانند دستکش) استفاده کرد.
محاسن معایب دیوار ترومپ
1- به عنوان یک سپر محافظ کننده بین ساکنین و تغییرات دمای سطح جذب کننده
2- گرما را از طریق ذخیره سازی حرارتی به کندی منتقل می کنند؛به همین دلیل دما را هم تعدیل و هم به تاخیر می اندازند.
3- نور طبیعی – دید به جنوب – تامین گرمایش ایستا
1-با توجه به اینکه در این سیستم دیوار و شیشه ای که در جلوی آن قرار دارد فاصلۀ خیلی نزدیکی دارند،تمیز کردن این شیشه از داخل،مشکل ساز است.
2- ترموسیرکولاسیون معکوس در شب هوای گرم ازمنفذ بالایی خارج و هوای سرد از پایین وارد فضای داخلی می شود.
3-انباشته شدن گردوغبار روی شیشه از داخل،که همان بحث تمیز کردن است که در بالا گفته شد.
4-هزینۀ بالا
نانو مواد تغییر فاز دهنده
نانو مواد تغییرفاز دهنده PCM مواد جدیدی هستند که به دلیل خاصیت ذخیره مقدار بسیار زیادی انرژی در خود کاربردهای بسیار زیادی پیدا کرده اند. حدود یک قرن است که درباره این مواد پژوهش هایی در حال انجام است ودر سال 1940 برای نخستین بار در کشور آمریکاسعی شد که از این مواد در ساختمان استفاده کنند ودر سال 1953 نخستین میکرو کپسول به ثبت رسید.صلی ترین محورکاربرد این مواد در صنعت ساختمانبهره گیری در ذخیره انرژی است که طلیعه آن درسال1990بود.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.