در صنعت ساختمان سازی با توجه به پیشرفت تکنولوژی مصالح جدیدی پا به این عرصه نهاده است که دارای کارایی بالاتر و کیفیت بیشتری نسبت به نمونه های مشابه می باشد. استفاده از مصالح نوین در ساختمان می تواند عمر بنا را بیشتر کند. فروشگاه معماری نوین پروژه تخصصی ترین وب سایت معماری برای شما پاورپوینتی کامل تحت عنوان پاورپوینت معرفی فوم بتن را در 35 اسلاید (قابل ویرایش) آماده و ارائه کرده است. دراین پاورپوینت استفاده و کاربرد فوم بتن در ساختمان، نحوه اجرا، نمونه های اجرا شده و … را مورد بررسی قرار داده ایم.
فهرست مطالب:
- تاریخچه فوم بتن
- مزایای فوق العاده استفاده از فوم بتن
- فوم بتن چیست
- مزایای فوق العاده استفاده از فوم بتن
- موارد کاربرد بتن سبک در ساختمان
- موارد استفاده فوم بتن
- ویژگی های منحصر به فرد فوم بتن
- هزینه اجرا و مسائل اقتصادی
- مایع کف زای فوم بتن
- روش تولید فوم بتن
- میزان آب به سیمان
- عمل آوری فوم بتن
- نقش فوم بتن در عايق بندي حرارتي ساختمان
- مزایای استفاده از فوم بتن
- اجزا فوم بتن
- دستگاه فوم بتن
بتن فوق سبک:
بتن فوق سبک یکی از جدیدترین فناوری های بتن است که از ترکیب سیمان، آب و نوع خاصی کف تولید می شود که می تواند همراه با ماسه ریز و یا بدون ماسه باشد. کف یا فوم بتن (foamed concrete) از یک ماده پروتئینه و طی فرآیند خاصی بدست می آید. محصول بدست آمده بتنی است که بصورت سیال می باشد و به راحتی قابل جای گذاری در کف ساختمان و یا در قالب است.
مزایای فوق العاده استفاده از فوم بتن:
- ارزان بودن
- کاهش بار مرده ساختمان
- کاهش ابعاد مقاطع سازه
- کاهش هزینه سازه با کاهش یافتن ابعاد سازه
- سبک شدن وزن کل سازه
- مقاومت بسیار بالا در برابر آتش سوزی
- کاهش مصرف انرژی در ساختمان
- کاهش قابل توجه آلودگی صوتی
نقش فوم بتن در عايق بندي حرارتي ساختمان:
نظر به تحقيقات بسياري كه در سطح دنيا در جهت عايق بندي جدارهاي ساختمان صورت گرفته بهترين گزينه انتخاب مصالح مرغوب ساختماني در جدارهاي خارجی بوده است و با توجه به استانداردهاي مختلف ساختماني بلوك هاي بتن سبك هوادار (بلوك هاي فوم بتن) و سيستم هاي ساندويچي فوم بتن، اغلب استانداردها را در خود جمع و در عين حال عايق بندي حرارتي ساختمان را عملي مي سازد. لازم به ذكر است كه فوم بتن به صورت قطعات پيش ساخته در كليه جدارهاي خارجي ساختمان (ديوار، سقف، كف) قابل اجرا بوده و با رعايت دانسيته و ضريب انتقال حرارتي مورد نظر ضخامت لازم پيش بيني و در هر شكل به اجرا مي رسد.
مشخصات مقاومتي فوم بتن:
مقاومت فشاري:
مقاومت فشاري بتن كفي تحت تاثير عوامل متعددي نظير چگالي بتن، سن بتن، رطوبت بتن، مشخصات شيميايي و مكانيكي اجزاي تشكيل دهنده بتن و نسبت هاي اختلاط آن ها دارد. در صورتيكه بتوان نسبت هاي اختلاط، سيمان آب و ماده كف را ثابت كرد در اين صورت مي توان به رابطه اي بين مقاومت فشاري و چگالي وزن بتن دست يافت. البته شايان ذكر است كه تغيير در فاكتورهاي فوق روابط را دچار تغيير مي كند. مقاومت فشاري را به طور قابل ملاحظه اي مي توان به كمك روش هاي عمل آوري بالا برد. عمل آوري با رطوبت تاثير عميقي در افزايش مقاومت فشاري دارد.
مقاومت كششي:
مقاومت كششي بتن كفي بسته به روش عمل آوري معمولا بالاي 25/0 مقاومت فشاري بتن بوده و در لحظه گسيختگي داراي كرنش در 1/0 درصد مي باشد.
فروشگاه معماری نوین پروژه تخصصی ترین وب سایت معماری آماده ارائه خدمات در حوزه پروژه معماری، پاورپوینت معماری (تمامی دروس معماری)، رساله های معماری، فیلم آموزشی معماری و … می باشد تا دانشجویان رشته معماری را همراهی و راهنمایی کنند.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.