پاورپوینت عناصر و جزییات ساختمان در 27 اسلاید به برسی و تحلیل عایق فنولیک پرداخته است که در فروشگاه معماری نوین پروژه می باشد. فنولیک از دسته عایق های آلی سلولی بسته و صلب بوده و ترکیب شیمیایی آن فنول (اسید کربنیک – C6H5OH)به اضافه افزودنی های گدازآور (گاز ساز برای ا یجاد ساختار سلولی و فومی) می باشد. فروشگاه معماری نوین پروژه تخصصی ترین وب سایت معماری ارائه دهنده پروژه تمامی دروس دانشگاهی و پایان نامه های معماری در ایران می باشد.
فهرست مطالب
- فصل اول: معرفی مصالح
- فصل دوم: خصوصیات مصالح
- فصل سوم: نحوه اجراء
- فصل چهارم: نمونه های اجرایی
متن پاورپوینت عناصر و جزییات ساختمان
میتوان از عایق های فنولیک به جای عایق های پلی یورتان و پلی ایزوسیانورات در جاهایی که استانداردهای آتش سوزی بالا مد نظر باشد، استفاده نمود. در عایق کاری خطوط سرد، تانک ها و مخازن و سیستم های cryogenic مناسب برای مصارف خانگی، بیمارستان ها، صنایع غذایی مناسب برای سیستم های تهویه و غیره می باشد.
خصوصیات عایق فنولیک
تخته های صلب فنولیک خواص حرارتی بسیار خوبی را فراهم می کند و به علت هدایت حرارتی بسیار پایین فوم فنولیک در مقایسه با تخته های سخت پلی یورتان یا پلی استایرن اکترود شده عملکرد بهتری دارند.
در واقع کارایی فوم فنولیک ۵۰% موثر تر از دیگر مصالح عایق رایج می باشد و هدایت حرارتی بسیار پایین آن باعث ایجاد عملکرد حرارتی ویژه در محل عایقکاری با کمترین ضخامت عایق می شود و زمانی که فضا محدود باشد بسیار مهم است.
معایب عایق فنولیک
- عدم مقاومت بالا در مقابل اسیدها، اکسدکننده ها و حلال های قوی
- هرچند فوم فنولیک در حالت عادی هیچ خطری برای سلامتی ندارد، اما ترکیب فنول که در پروسه ساخت فوم فنولیک استفاده می شود، بسیار سمی است
- گرچه فوم فنولیک مقاوم در مقابل خوردگی است، اما خود باعث خوردگی لوله های فولادی می شود.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.