مسائل اقلیمی چیزی نیست که بتوان در طراحی به سادگی از آن عبور کرد زیرا لحاظ کردن اقلیم در طراحی به آسایش هر چه بیشتر ساکنان و متصرفان کمک می کند. خرم آباد یکی از شهر های زیبا در ایران که دارای اقلیم خاصی می باشد. فروشگاه معماری نوین پروژه تخصصی ترین وب سایت معماری برای شما پاورپوینتی کامل تحت عنوان پاورپوینت بررسی اقلیم شهر خرم آباد در 45 اسلاید (قابل ویرایش) آماده و مهیا کرده است. در این پاورپوینت اقلیم خرم آباد را به طور کامل مورد بررسی قرار داده ایم و در ادامه با استفاده از نمودار و دیاگرام های اقلیمی مطالب مفیدی را در اختیار شما قرار داده ایم.
فهرست مطالب:
- کليات جغرافياي منطقه مورد مطالعه
- موقعيت جغرافيايي شهرستان خرم آباد
- توپوگرافي شهرستان خرم آباد
- توده هاي هواي تأثير گذار بر ايران و منطقه مورد مطالعه
- جريانات زمستانه
- سيستم هاي كم فشار زمستانه
- بادهای غالب
- جهت و سرعت باد
- بارش
- بررسي و تحليل عناصر اقليمي منطقه مورد مطالعه
- توزيع زماني و مكاني بارش
- جدول مشخصات ايستگاه هاي مورد استفاده خرم آباد
- نمودار متوسط ماهانه بارش
- تعداد روزهاي باراني
- دما
- تجزيه و تحليل دماي بلند مدت شهرستان خرم آباد
- تعداد روزهاي يخبندان
- ساعات آفتابي
- باد مطلوب
- تحلیل نمونه ها خرم آباد و لاس و گاس
توپوگرافي شهرستان خرم آباد:
خرم آباد شهري است کوهستاني در ارتفاع ۱۳۰۰ متري از سطح دريا که به وسيله ي کوه هاي، کمره سي، شهنشاه، تاف، مخمل کوه، يافته، و اسپي کوه محصور گرديده و در دو سوي رودخانه ي « گلال » که بر مسيري پر پيچ و خم از ميان دره اي دراز و قيفي شکل مابين دو کوه « کمره سي » در شرق و « اسپي که » در غرب، از شمال به جنوب جاريست، واقع گرديده است. عرض دره ي خرم آباد از شمال به سمت جنوب رفته رفته بيشتر و بيشتر مي شود. به نحوي که اين دره ي طويل ( با درازاي 20 کيلومتر ) و کم عرض در جنوبي ترين بخش خود وارد دشت وسيع و حاصل خيز « کرگاه » مي گردد. به همين دليل و گسترده شدن اين شهر بر دامنه هاي کوه هاي اطراف و عمق دره وسعت شهر دقيقا معلوم نبوده و براي ديدن تمام آن مي بايست بر فراز کوه هاي مرتفع مجاور آن رفت.
بررسي وتحليل عناصر اقليمي منطقه مورد مطالعه:
بارش كه در تامين منابع آبي مهمترين عامل اقليمي محسوب مي شود يكي از متغيرترين پديده هاي هواشناسي است. واحد اندازه گيري آن ميليمتر است و آن ارتفاع آبي است كه بر سطح زمين ريزش مي كند. به طور كلي بارش زماني حادث مي شود كه هواي مرطوب و عامل صعود هر دو با هم در منطقه اي وجود داشته باشد و به عبارت ديگر هواي مرطوب بايد تا ارتفاع معيني بالا رود تا بر اثر سرد شدن بي رويه به نقطه اشباع برسد. عدم وجود هر يك از دو عامل مانع وقوع بارش مي شود، در فصل زمستان در شهرستان خرم آباد به علت وجود هر دو عامل بارش را مشاهده مي كنيم حال آنكه در فصل تابستان به علت استقرار مراكز پر فشار جنب حاره عامل صعود وجود نداشته، در ضمن رطوبت كافي نيز موجود نمي باشد لذا در تابستان بارندگي رخ نمي دهد.
ایستگاه باران شهرستان خرم آباد:
طبق اين آمار در شهرستان خرم آباد پر بارانترين ايستگاه، ايستگاه باران سنجي کشور باميانگين سالانه 3/960 ميليمتر و كم بارانترين آن دهنو با ميانگين سالانه 3/450 ميليمتر مي باشد، بيشترين مقدار ماهانه بارش در شهرستان خرم آباد به ترتيب آذرماه با ميانگين 1/102 و اسفند ماه باميانگين 9/100 ميليمتر مي باشند.
بارش هاي ماهانه سهم هر يك ازماه هاي سال را از بارش كل نشان مي دهد. جدول شماره (3-3) توزيع بارش ماهانه در ايستگاه سينوپتيک خرم آباد را نشان مي دهد. از نظر تمركز فصلي بيشترين بارش در فصل زمستان 48 درصد كل بارش ها را در بر مي گيرد و پاييز با 8/27 درصد و بهار با 1/24 درصد در رتبه هاي بعدي قرار دارند. سهم تابستان تقريباً صفر مي باشد. بنابر اين عمده بارش هاي شهرستان خرم آباد در دوره سرد سال ريزش مي كند.
فروشگاه معماری نوین پروژه تخصصی ترین وب سایت معماری آماده ارائه خدمات در حوزه پروژه معماری، پاورپوینت تمامی دروس معماری، رساله های معماری، فیلم آموزشی معماری و … می باشد تا دانشجویان رشته معماری را همراهی و راهنمایی کنند.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.