پاورپوینت روستای کوهگیر سفلی در 59 اسلاید به برسی روستا پرداخته است. روستای کوهگیرسفلی یکی از روستاهای دهستان کوهگیر و در واقع مرکز دهستان می باشد. این روستا در بخش طارم سفلی واقع شده است. از نظر موقعیت جغرافیایی در 49 درجه و 31 دقیقه طول شرقی و 36 درجه و 34 دقیقه عرض شمالی قرار گرفته است.
این روستا که در مسیر ارتباطی قزوین – لوشان واقع گردیده است، از سمت شرق و غرب توسط کوههای مرتفع محصور شده است و کشیدگی شمالی – جنوبی پیدا کرده است. این روستا از شمال به استان گیلان٬ از شرق به روستای قمشک جعفر آباد٬ از غرب به کوهستانهای اطراف و از جنوب به روستای کوهگیرعلیا محدود شده است.
پاورپوینت روستای کوهگیر سفلی
- تعلق روستا به تقسیمات سیاسی
- محدوده عرفی
- محدوده زیستی و کالبدی
- نقاط نافذ و حوزه نفوذ
- نظام تاریخی
- شکل تحولات روستا
- توسعه ادواری
- نظام محیطی
- فرم زمین
- پوشش گیاهی
- خاک شناسی
- آب شناسی
- شیب زمین
- نقش پذیری
- تبیین اهداف در راستای حل مشکلات روستا
- زیست
- تولید
- تقسیم بندی اهداف بر اساس بخش های اقتصادی
- طرح 10 ساله
- جمعیت پذیری
- نرخ رشد
- بعد خانوار
- هرم سنی
- چشم انداز جمعیتی در افق 10 ساله
- نرخ رشد پیشنهادی دوره 5 ساله اول
- نرخ رشد پیشنهادی دوره 5 ساله دوم با تاکید بر نقش پذیری
- رشد پذیری
- ….
برسی پاورپوینت روستای کوهگیر سفلی
بخش عمده این روستا را اراضی بایربه خود اختصاص داده است. در بعضی از قسمت ها پوشش گیاهی به صورت درختچه و بوته های پراکنده به چشم می خورد که برای چرای دام ها مناسب است. بخش کمی از اراضی روستا نیز شامل زمین های کشاورزی و باغات میوه و درختان زیتون می شود.
ساماندهی معابر
در دسترسی های وضع موجود روستا یک راه اصلی که از میان روستا می گذرد و در قسمت میانی روستا دو انشعاب می گردد 7 متری بوده که این مسیر علاوه بر ارتباط مرکز محله روستا و مرکز زیر محله شمالی، ورودی اصلی روستا نیز به شمار می آید به این علت در طرح ساماندهی بنابر اهمیت این مسیر را تعریض نموده ایم.
همچنین برای بهبود تعامل این مراکز با مرکز زیر محله جنوبی روستا مسیر ارتباطی آن دو زیر محله را با دسترسی درجه 1 به هم ارتباط داده ایم علاوه بر آن به جهت تردد کمتر وسایل نقلیه به داخل بافت روستا یک مسیر مسیر کمربندی به عرض 12 متر در پیرامون روستا طراحی کرده ایم برای تقویت مراکز زیر محله ها و بهبود دسترسی ها مسیرهایی منتهی به این مراکز در نظر گرفته ایم، همچنین با توجه به درجه اهمیت مسیرها سعی شده که تعریض شوند.
تحلیل و طراحی مرکز – مرکز سطح یک
مرکز ساماندهی نشده کنونی درست در قلب روستا و در مسیر دسترسی درجه یک واقع شده لذا به عنوان مرکزاصلی و سطح 1 روستا عمل می کند. در ساماندهی این بخش سعی شده کاربریهایی گنجانده شود که کل روستا بدان نیاز داشته باشد تا پویایی این فضا به عنوان مرکز روستا حفظ شود. تلاش بر این بوده که واحدهای تجاری ماهانه و هفتگی در این قسمت.
که درست بین 2 زیر محله قرار گرفته گنجانده شود. به دنبال احیای صنعت قالیبافی کارگاهی در همین مرکز در نظر گرفته شده است. از طرفی با توجه به عدم سالنها و فضاهای ورزشی، در این بخش سالنی سرپوشیده برای این منظور در نظر گرفته شده احداث فضای سبز در افزایش لذت بصری و ایجاد فضایی برای گذران اوقات فراغت صورت گرفته است. و با توجه به جمعیت افق طرح، مساحت تنها مسجد روستا افزایش داده شده است.
الگوی مسکن کشاورز
در مسکن کشاورز به دلیل نیاز به فضاهایی برای نگهداری مواد و وسایل کشاورزی، فضای انبار محصولات و انبار تجهیزات کشاورزی به عنوان عنصری شاخص دیده می شود. در الگوی پیشنهادی فضای مسکن کشاورز و انبارهای کشاورزی در جوار هم قرار گرفته اند و ارتباط آنها از طریق حیاط صورت می گیرد.
در این الگو با اختصاص فضایی با عنوان تراس، سلسله مراتب فضایی مطلوب (باز، نیمه باز،بسته)ایجاد شده است. در ریز فضاهای داخلی، نشیمن به عنوان عنصر ارتباط دهنده دیگر ریز فضاها عمل می کند و دسترسی به سرویس بهداشتی از طریق تراس تامین می شود.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.