بنای عالی قاپو اصفهان یکی از ماندگارترین بناهای دوره صفویه می باشد که در میدان نقش جهان اصفهان قرار می گیرد. این بنا به دستور شاه عباس صفویه ساخته شد. وب سایت و فروشگاه معماری نوین پروژه تخصصی ترین وب سایت معماری در ایران یکی از کامل ترین مطالعات بنای عالی قاپو اصفهان ( پاورپوینت، مراحل روند شکل گیری، فایل سه بعدی با نرم افزار رویت Revit) را با کمترین قیمت در اختیار شما قرار داده است. در ادامه به طور کامل به معرفی مدارک موجود خواهیم پرداخت.
مدارکی موجود پاورپوینت معرفی بنای عالی قاپو اصفهان:
- پاورپوینت معرفی بنای عالی قاپو اصفهان در 22 اسلاید
- فایل سه بعدی با نرم افزار رویت Revit
- روند و مراحل شکل گیری کاخ به صورت عکس
فهرست مطالب پاورپوینت:
- معرفی کاخ عالی قاپو
- موقعیت قرارگیری
- سال تاسیس
- معرفی نقاش و مینیاتور بنا
- کاخ عالي قاپو دروازه مرکزی و مدخل کليه قصرهای محدوده ميدان امام
- ساختمان كاخ و الحاقی آن
- وجه تسمیه
- معرفی طبقات و کاربری ها
- تالار کاخ
- ایوان
- گنبد خانه
- گچ بری
- ویژگی های خاص کاخ
- فرد ريچاردز و نظرات این فرد در باره تزئینات کاخ عالی قاپو
- استادکاران و معماران بنا
- تزئینات داخلی و خارجی بنا
- مراحل شکل گیری کاخ
خلاصه ای از پاورپوینت معرفی بنای عالی قاپو اصفهان
کاخ عالي قاپو دروازه مرکزی و مدخل کليه قصرهای محدوده ميدان امام:
- در غرب ميدان امام و روبروی مسجد شيخ لطف الله عمارتی سر بر افراشته که به عنوان يکی از مهمترين شاهکارهای معماری اوائل قرن يازدهم هجری از شهرتی عالمگير برخوردار است.
- با توجه به منابع و مأخذ موجود درباره سلسله صفوی و همچنين با در نظر گرفتن بررسی های انجام شده در مورد اين ساختمان زيبا و رفيع چنين استنباط می گردد که کاخ عالي قاپو دروازه مرکزی و مدخل کليه قصرهائی است که در دوران صفويه در محدوده ميدان امام احداث شده اند.
- در حقيقت اين بنا به مثابه يک ورودی بزرگ و با شکوه ميدان امام را به مجموعه دولتخانه و عماراتی مانند رکيب خانه، جبه خانه، تالار تيموری، تالار طويله، تالار سرپوشيده و کاخ چهلستون و ديگر عمارات مربوط می کرده است.
معرفی بنای عالی قاپو اصفهان:
اصل بنا در دوره شاه عباس اول احداث شده و در دوره جانشينان او الحاقات و تعميراتی در آن انجام شده است. ساختمان دارای 5 طبقه است که هر طبقه تزئينات مخصوصی دارد. اگر چه اين قصر در دوره های بعد از صفويه لطمات فراوان ديده است، هنوز نيز شاهکارهائی از تزئينات و نقاشی های عصر صفويه در آن، بينندگان را به تحسين وا می دارد.
طبقه همکف
در طبقه همکف دو تالار وجود دارد که در آن روزگار به امور اداری و ديوانی اختصاص داشت و صدرخانه يا کشيک خانه ناميده می شدند.
طبقه سوم
در طبقه سوم، ايوان بزرگی است که بر 18 ستون بلند و رفيع و استوار است. اين ستون ها در آن زمان پوشيده از آئينه بوده و سقفی با صفحات بزرگ که با نقاشی ها و آلت های چوبی تزئين شده بودند بر فراز آن قرار گرفته است. در وسط اين ايوان حوض زيبائی از مرمر و مس وجود دارد که قرينه آن در تزئينات زير سقف انعکاس يافته است. شاه و میهمانانش از تالار همین عمارت، مناظر، چوگان، چراغانی، آتشبازی و نمایش های میدانی را تماشا می كرده اند.
پیشنهاد ویژه:
شما می توانید برای سفارش پایان نامه و پروپوزال و انجام پروژه های معماری در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد با ما تماس بگیرید.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.