پاورپوینت رويكردهاي نوين در شهرسازي در 62 اسلاید تدوین و تهیه شده است که تمامی موارد به صورت متن و عکس مورد برسی قرار داده و در وب سایت معماری نوین پروژه موجود می باشد. فرایند تهیه چشم انداز بلند مدت یک شهر که بر اساس آن « برنامه اقدام » (Action Plan) کوتاه مدت تهیه می شود. وسیله ای است که در آن تکنیک های مشارکتی به کار گرفته شده و هدف اصلی آن تأمین توسعه پایدار شهری از طریق ایجاد ظرفیت اجتماعی برای چشم انداز سازی مشارکتی و اقدام همگانی می باشد. وسیله ای است که جهت رشد منطبق با عدالت اجتماعی شهرها از طریق همکاری و مشارکت گسترده جامعه در جهت ارتقا کیفیت زندگی کلیه شهروندان تهیه می گردد. فروشگاه معماری نوین پروژه تخصصی ترین وب سایت معماری ارائه دهنده پروژه معماری تمامی دروس دانشگاهی و پایان نامه های معماری در ایران می باشد.
فهرست مطالب
- دلیل مطرح شدن این نوع سند
- تعریف و اهداف سند « راهبرد توسعه شهر»
- اصول و عناصر اصلی سند
- نتایج مورد انتظار و فرایند تهیه و اجرای آن
- بررسی نمونه ها
متن پاورپوینت رويكردهاي نوين در شهرسازي
بر خلاف آنچه در مواردي كه گفته شده است اين دو برنامه لزوماً در مقابل هم قرار ندارند بلكه مي توانند در دنباله هم و مكمل هم باشند. بدين ترتيب پس از مشخص شدن راهبردهاي توسعه ، كه ناظر بر توسعه همه جانبه شهر است ، برنامه ها و طرح هاي جامع و تفضيلي ، در قالب يكي از برنامه هاي اجرايي ، بر پايه راهبردهاي تعيين شده براي توسعه كالبدي و كاربري اراضي تهيه خواهند شد. مسلماً با اين روش طرح هاي جامع و تفضيلي كه تاكنون بسيار نا كارآمد ارزيابي شده اند ، واجد ارزش و اعتبار و تحقق پذير خواهند شد.
سازماندهی فرایند CDS
CDS لزوماً يک فرايند خطی نيست که با ارزيابی وضع موجود شروع شده و به اجراء ختم شود. در اغلب موارد فرايند های CDS تکراری و يا فرايندهای موازی هستند. مراحل مشخص CDS بيشتر به شرايط و ويژگيهای هر شهر بستگی دارد. در برخی از موارد ايده های اوليه برای تهيه يک طرح استراتژيک و يا فرايندهای برنامه ريزی وجود دارند که ميشود از اين ابزارها در تهيه CDSاستفاده کرد. در تمامی اين موارد، تضمين مشارکت همه بهره وران، از مراحل اوليه CDS، بسيار مهم و حياتی است.
نتیجه گیری
-CDS به عنوان مکانیسم های اجتماعی، ساز و کارهای درست و روابط مناسب میان گروههای ذینفع را تنظیم می نماید. توانایی گروههای ذینفع را برای ایجاد مدیریت خوب، تغییر رفتارهای رسمی، خلق یک تشکیلات درونی، ارتقاء اقتصاد و مدیریت جامعه مدنی بهبود می بخشد. مردم را به اظهار نظر درباره شهرهایشان تشویق می نماید. رویکرد راهبردی هماهنگ برای دست یابی به پیچیدگی های توسعه را فراهم می کند. تغییردر نوع وابستگی و رفتارهای گروههای ذینفع را در حیطه وظایف کاریشان را سرعت می بخشد.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.